Меблі для взуття

Меблі для взуття

Де ми найчастіше зберігаємо взуття? У коридорі біля вхідних дверей. Варто подбати про правильну організацію, що підвищить не лише естетику, а й функціональність простору. Вибираючи цей елемент обладнання залу, варто враховувати кілька факторів.

Дуже важливо, щоб вибрані меблі відповідали  приміщенню як за розміром, так і за стилем інтер'єру. Не менш важливими є індивідуальні потреби, в першу чергу, скільки пар взуття ми хочемо зберігати на полицях. Також варто розглянути додаткові можливості. Цікавою пропозицією є шафи з сидінням, які виконують функцію предмета меблів 2 в 1 і значно полегшують надягання та зняття взуття.

Хороша ідея, купити меблі з висувними ящиками, стане в нагоді для зберігання приладдя для чищення та догляду за взуттям. Якщо взуттєва шафа використовуватиметься лише для зберігання кількох пар взуття, вам знадобиться невеликий предмет меблів. Простої дерев'яної шафи для взуття для передпокою буде цілком достатньо.

Меблі повинні відповідати інтер'єру, тому зверніть увагу на стиль і колірну гаму. Пам'ятайте, що передпокій, це перша кімната, яку бачать гості, заходячи до вашої оселі. Проста металева полиця підійде для квартири у стилі лофт. Однак скандинавські інтер'єри люблять дерево, відтінки білого та сірого кольорів.

Полиця для взуття з ротанга, гарний вибір, якщо ви хочете оформити інтер'єр у стилі бохо. Меблі з цього матеріалу хоч і асоціюються з обстановкою терас, але тепер розміщуються і всередині приміщень. Натуральні матеріали, як і раніше, в тренді, тому ми вибираємо дерево з чітко вираженою текстурою.

До невиликого передпокою, чудово підійдуть вузькі шафи для взуття. Вибирайте підвісні меблі, так буде простіше підтримувати чистоту підлоги і ви візуально збільшите простір.

 

Хіти
Новинки