Меблі для кухні

Меблі для кухні

Модульні кухонні меблі відмінно впишуться в будь-яку кімнату, незалежно від наявної площі, меблі  можна вільно розміщувати та переставляти. Облаштування кімнати готовими комплектами меблів означає, що використовується кожен сантиметр доступного простору, ящики та полиці просторі. Вони дозволяють створити функціональний, зручний у використанні та ергономічний простір.

Монтаж  модульних кухонь дуже простий. Крім того, модульні меблі набагато дешевші, ніж меблі, виготовлені за індивідуальним замовленням. Кухонні меблі не обов'язково повинні бути спеціально спроектовані, щоб кімната виглядала стильно та сучасно. Естетика модульних кухонних меблів ідеально вписується в сучасні тенденції.

Ми можемо оформити інтер'єр  кухні  як у сучасному, так і традиційному чи скандинавському стилі. У модульні комплекти входять шафи з різними фасадами, матовими, глянсовими, ідеально гладкими, фрезерованими.

Що стосується кольорів, то найбільш поширені модульні кухні білого, сірого кольору та з поверхнею, що імітує структуру дерева. Ви також можете знайти модні фасади чорного, темно-синього, зеленого та багатьох інших кольорів.

Багато колекцій модульних меблів доступні в декількох варіантах кольору. Це дозволяє комбінувати шафи різних відтінків, це дає багато можливостей для створення меблів.

Багато модульних кухонь також пропонують стилістично відповідні настінні полиці, які можна використовувати для доповнення конструкції або навіть заміни підвісних шаф. Це рішення набирає популярності, як і модульна кухня з островом. З наявних колекцій меблів ви вибираєте ту, яка вам найбільше подобається. Ви створюєте власний дизайн. Ви маєте реальний вплив на те, скільки ящиків буде в тій чи іншій шафі. Як вони відкриватимуться і наскільки глибокими будуть.

Хіти
Новинки