Купити вбудовану шафу -купе

Купити вбудовану шафу -купе

Вбудовані шафи та шафи-купе, зручний спосіб зберігання одягу. Шафи-купе, оснащені розсувними дверима, можна розмістити в передпокої, спальні або вітальні.

Місце для зберігання одягу повинно бути досить просторим, щоб вмістити весь гардероб. Відмінне рішення, облаштувати нішу, якщо вона у нас є. Це можна зробити з невеликими витратами, встановивши полиці та розсувні двері. Вбудовані шафи також можна замовити за розміром, гарною ідеєю для облаштування ніші є вбудовані шафи-купе з дзеркалом, але вони краще підійдуть в спальні або вітальні, а не в передпокої або холі.

Вбудовані шафи більш практичні і займають менше місця. Якщо у нас вдома немає ніші для гардероба, цей тип шафи можна поставити біля стіни, висотою майже  до стелі, що забезпечує багато місця для зберігання одягу. Кутова шафа також є цікавою альтернативою вбудованої шафи.

Вбудовані шафи доступні в різних варіантах закривання, тому, вибираючи шафу на замовлення, ви можете вибрати потрібний тип дверей. Найчастіше вбудовані шафи мають відкидні  або розсувні закриття. Вбудовані шафи-купе порівняно найбільш привабливі, оскільки розсувні двері не займають цінного простору. Шафи-купе можна розмістити навіть у вузькому коридорі, оскільки дверні системи не відкриваються назовні і не загороджують прохід. Шафа-купе, гарне рішення для маленьких і вузьких кімнат.

Шафи-купе мають напрямні або ходову систему, необхідну для переміщення дверей. Двері не можуть бути занадто важкими, щоб не пошкодити їх при відкриванні і не пошкодити ходову систему. Купуючи меблі на замовлення, варто замовити шафу з двома стулками. Одним з варіантів такого типу шаф є шафи-купе з дзеркалом. Така шафа-купе візуально збільшує інтер'єр.

Хіти
Новинки