Купити письмовий стіл

Купити письмовий стіл

Меблі в дитячій кімнаті зазвичай супроводжують  дитину  з раннього та до підліткового віку. Це час, коли дитина інтенсивно розвивається та навчається. Новим акцентом у кімнаті першокласника стане учнівський стіл. Але як вибрати відповідний?

Підходящий стіл підтримуватиме порядок у кімнаті та сприятиме кращій організації. Немає нічого кращого, ніж одне місце для зберігання книг, зошитів, підставок для ручок та інших необхідних навчальних матеріалів. Варто вибрати модель із висувними ящиками або додатковими шафками для зберігання дрібних речей.

Ідеальний розмір навчального столу має бути не менше 90 сантиметрів завширшки та 50 сантиметрів у глибину. Також важливою є правильна висота столу. Для дітей до семи років найбільше рекомендується зростання до 65 сантиметрів. Для більших, зокрема підлітків, ідеальне зростання, від 73 до 82 сантиметрів.

Найкращим вибором буде купити письмовий стіл із можливістю регулювання висоти стільниці. Ця функція дозволить столу рости разом із учнем. Також варто звернути увагу на розмір стільниці, адже якщо вона буде більшою, то на ній помістяться всі необхідні зошити та книги, якими користується дитина.

Найкраще поставити письмовий стіл зі стільцем поруч із вікном, щоб природне світло добре висвітлювало робочий простір. Якщо це неможливо, купіть хороше джерело штучного освітлення. Завжди варто мати настільну лампу, яка дозволить направити світло у певне місце.

Не менш популярні моделі з підвісними полицями та навіть шафками зверху. Але тут потрібно відштовхуватися від розташування столу. Якщо біля стіни це можливо, біля вікна такий варіант ніяк не встане.

При виборі письмового столу для школяра краще віддати перевагу варіанту із закругленими кутами, особливо у ранньому шкільному віці, це допоможе уникнути травматизму.

Хіти
Новинки