Купити готові комплекти кухні

Купити готові комплекти кухні

Готові модульні кухні не поступаються якістю меблям виготовленим на замовлення. Завдяки використанню при виробництві матеріалів високого класу, вони дуже міцні, стійкі до вологи та забруднення. Вони також мають продуману конструкцію та високу вантажопідйомність, а також використовують функціональні рішення та надійну фурнітуру.

 Модульні комплекти кухонних меблів складаються з готових елементів, які можна комбінувати між собою залежно від індивідуальних потреб та переваг. Всі елементи поєднуються один з одним, але в залежності від того, як вони поєднуються, виходить зовсім інший кінцевий результат.

Модульні кухні дозволяють створити індивідуальну композицію. Використовуючи меблі простих, геометричних форм, ви легко зможете скласти власний набір із стилістично підібраних елементів різних розмірів та призначення. Таким чином, ви отримуєте меблі, адаптовані до розмірів інтер'єру та потреб домочадців, а також забезпечують комфорт використання.

Ви можете вибрати  корпуси кухонних шаф з полицями або ящиками, оздоблення фасадів шаф надає вирішальний вплив на те, як виглядатимуть модульні кухонні меблі. Доступні акрилові, лаковані, дерев'яні фасади та фасади з ПВХ-плівки. Вони бувають різних кольорів і можуть бути гладкими чи шліфованими, матовими чи глянсовими. Варто замінити частину повноцінних фасадів скляними вітринами чи відкритими полицями. Асортимент модульних кухонних меблів настільки широкий, що ви легко зможете знайти комплект, який сподобається вам і іншим домочадцям. Ви можете замовити функціональну системну кухню в будь-якому вибраному стилі.

Нейтральною основою будь-якого облаштування є білі, гладкі кухонні шафи в мінімалістичному стилі. Щоб трохи пожвавити інтер'єр і додати затишку, досить вибрати меблі з дерев'яними вставками. Любителі індустріальних інтер'єрів можуть вибрати дерев'яні корпуси та фасади, покриті якісним ламінатом, який ідеально поєднуватиметься з подовженими металевими ручками кухонних меблів.

Хіти
Новинки