Журнальні столики

Журнальні столики

Журнальний столик, невід'ємний елемент будь-якої вітальні. Він має бути не тільки функціональним, а й естетичним. За відсутності традиційного обіднього столу його заміною є журнальний столик, за яким їдять, а при необхідності він часто замінює ще й письмовий стіл. Розмір, матеріал і стиль, ось три особливості, які необхідно враховувати під час вибору ідеального журнального столика.

Матеріал, з якого повинен бути виготовлений ідеально підібраний журнальний столик, залежить від матеріалу та стилю інших меблів у вітальні. Зазвичай виробники пропонують купити журнальний столик у комплекті з меблями для вітальні, але якщо такої можливості немає, матеріал виготовлення слід підбирати так, щоб він гармоніював з іншими меблями.

 Той самий принцип стосується і стилю столу, якщо у вітальні переважають меблі із закругленими краями, ідеальним буде овальний або круглий журнальний столик. У випадку з кутовими меблями найкраще підійде квадратний або прямокутний журнальний столик.

Журнальний столик може приховувати місце для зберігання під стільницею у вигляді висувних ящиків або контейнера, доступ до якого відкривається після підняття стільниці. Варто розглянути цей варіант, особливо у малогабаритній квартирі.

Елегантний та функціональний журнальний столик може бути виготовлений із класичного матеріалу, яким завжди є дерево. Дерево підходить до багатьох інтер'єрів, особливо оформлених у модному скандинавському чи вінтажному стилі. Однак багато людей ставляться до журнального столика як до меблів, які повинні привертати увагу та бути оригінальною сучасною окрасою вітальні. У цьому випадку добре працюють столи, наприклад, зі скла та металу або скла та дерева. Розмір журнального столика вибирають залежно від розміру меблів для вітальні. При виборі висоти журнального столика також слід звернути увагу на те, щоб його висота не була більшою за рівень м'яких меблів, що знаходяться у приміщенні.

 

Хіти
Новинки