Як спроектувати ідеальний гардероб

Як спроектувати ідеальний гардероб

В ідеальному гардеробі є все потрібне. Він повинен гарантувати зручність вибору, його характер та розміри повинні гарантувати максимальну адаптацію до потреб користувача.

Подумайте, яке місце у будинку чи квартирі потрібно виділити для зберігання одягу. Подумайте про кількість одягу, скільки місця  вам потрібно, щоб вмістити весь ваш одяг та аксесуари? Ключовий критерій, скільки людей користуватиметься шафою. Якщо він призначений для всіх у будинку,  має з'єднуватися з вітальнею, якщо тільки для пари, ідеально розмістити її поруч зі спальнею.

 Вбиральня часто знаходиться в приміщенні без вікна, тому подумайте про розміщення в ній решітки вентиляції або повітроводу для забезпечення циркуляції повітря. Так ви забезпечите гігієну свого одягу і речей, що зберігаються. Не розташовуйте свій гардероб впритул до кухні, одяг вбиратиме аромати їжі, яку ви готуєте.

Виділіть місце для верхнього  одягу, який  можна розвісити на дві довжини. Плануйте полиці для складання одягу та кошика для зберігання білизни та особистих речей. У гардеробі також має бути місце для взуття, прикрас та сезонного одягу. Розташування зон диктує ваш спосіб життя, професійну роботу та захоплення.

Ідеально підходять меблі на замовлення, але вони будуть дешевшими, якщо використовувати готові рішення. Шукайте ергономічні меблі, в яких ви можете самі вибирати окремі елементи, від матеріалів до конфігурації полиць, ящиків та підбору аксесуарів.  Пристосуйте внутрішню частину гардеробу до індивідуальних потреб.

Якщо ваш гардероб повинен бути більшим і ви плануєте зберігати в ньому праску та прасувальну дошку, не забудьте виділити для цих занять зону поруч із розеткою. Любителям взуття стануть у нагоді професійні системи зберігання, наприклад, висувні ящики або полиці, що відкриваються під кутом.

Хіти
Новинки