Як облаштувати вітальню

Як облаштувати вітальню

Вітальня має бути презентабельною та зручною для нас та наших гостей, відповідати стилю всієї квартири та виділятися. Здавалося б складне завдання, насправді достатньо відповісти на кілька запитань, і ми зможемо створити ідеальний інтер'єр. Які функції салону? Якщо це місце для сімейних зустрічей, то воно має бути зручним, з широким диваном, кріслами, банкетним столом, тумбою під телевізор та комодами для сімейних сувенірів та аксесуарів.

Якщо це буде представницька кімната, раніше відома як гостьова, то основні меблі, це стіл та стільці, сервант, комоди, невеликий диван та крісла. Який стиль квартири? Вітальня має відповідати стилю всього будинку чи квартири. Послідовність створює узгоджене ціле. Це основний критерій вибору меблів як за формою, так і за кольором. Важливими є прості геометричні форми.

Дуже красиво виглядає поєднання білих стін із натуральним деревом. Кольори сучасного інтер'єру можуть бути ніжними, монохромними чи контрастними. Із сильними кольоровими акцентами. Нещодавно у моді були чорно-білі інтер'єри, тобто, білі стіни та чорні або графітові меблі, зазвичай глянсові. Важливо, щоб вони були простими, без прикрас та легкими.

Виберіть свій улюблений стиль інтер'єру. Подумайте, які стилі інтер'єру найбільш привабливі для вашої уяви, у кожному з них використовується трохи інша колірна палітра. Наприклад,скандинавський стиль, це в основному білий, сірий, бежевий, блакитний кольори. В індустріальному стилі використовується чорний, бронзовий, мідний колір, з іншого боку, гламур та арт-деко люблять насичені кольори з домішкою золота, срібла та чорного.

Цей варіант, пропозиція для людей, які люблять різноманітність у своїх інтер'єрах і наголошують на оригінальному дизайні. Комбінування різних колірних елементів один з одним, і навіть поєднання  дають можливості для зміни простору вітальні та її функцій. Різноманітність кольорів внесе свіжість в інтер'єр і додасть йому характеру,підкресливши любов власників до сучасного дизайну.

 

Хіти
Новинки