Вітальня у скандинавському стилі

Вітальня у скандинавському стилі

Вітальня в скандинавському стилі, це простір, в якому нам буде приємно проводити час. Почнемо з вибору кольорової гами. Білий домінує у скандинавських аранжуваннях. Він чудово оживить маленьку вітальню у скандинавському стилі та зробить інтер'єр яскравим, повним світла та простору. У кольорах стилю сканді також використовуються теплі, кремові відтінки коричневого, сірого та приглушені пастельні тони, наприклад, ніжно-блакитний.

Цікаво, що у своїх характерних варіаціях скандинавський стиль не цурається сильних контрастів із коричневим, чорним чи графітовим. Залежно від особистих уподобань та очікувань, у цій багатій палітрі фарб кожен обов'язково знайде щось для себе.

В даний час популярні відкриті  простори, при облаштуванні вітальні з кухнею в скандинавському стилі ,пам'ятайте про послідовну естетику. Скандинавський датський стиль робить акцент на високій якості та натуральному походженні матеріалів, особливо дерева. Він охоче з'являється тут у необробленому, невибіленому вигляді.

Базовий білий доповнюється контрастним чорним і багатою коричневою палітрою зі смаком: від теплої кави з молоком до темного шоколаду, теплої карамелі і коньяку. Датський стиль у вітальні відрізняється увагою до деталей та гарним дизайном, часто тут можна зустріти класичні меблі 50-70-х років. ХХ ст.

 Охоче обирають інтер'єрне мистецтво, особливо скульптури та картини. Це найексклюзивніший із скандинавських стилів, вітальня  буде дуже стильною та представницькою.

Скандинавський норвезький стиль характеризується аскетичним, скромним підбором меблів та аксесуарів. Кольори досить холодні, у білому та діапазоні сірих, аж до графітового та чорного.

Норвежцям подобається естетика натурального каміння, особливо мармуру. Деревина необроблена,  із сильним природним малюнком. Вітальню в норвезькому стилі доповнюють м'які тканини та хутро, присутні у вигляді покривал та килимів, штори на вікнах тут зустрічаються рідше.

Хіти
Новинки