Вибираємо шафу

Вибираємо шафу

Містка шафа, одна з тих речей, яка необхідна в кожному будинку. Простора і зручна, вона може вмістити одяг, взуття, зимові аксесуари, а також сезонний одяг, який ви зараз не використовуєте. Найбільш часто вибирається колір шаф для вітальні, білий, він нейтральний і відмінно вписується в будь-який тип інтер'єру.

Зазвичай ми встановлюємо шафи в спальнях, дитячих кімнатах та передпокоях. Приміщення з нерівними стінами, наприклад, кімнати на горищі, відводять під окремі шафи з полицями за розміром.Такі шафи-купе робляться на замовлення кожного клієнта. Нестандартна конструкція самої шафи-купе та її дверей, які плавно повторюють геометрію приміщення, роблять мансардну шафу унікальним та неповторним предметом меблів у кожному будинку.

У силу своєї практичності та багатофункціональності шафи-купе користуються величезною популярністю. При виборі шаф- купе у вітальню слід виходити, по-перше, з їх конструкційних особливостей. У цьому відношенні вони діляться на два типи, вбудовані і корпусні, які можна пересувати, періодично змінюючи їх місцезнаходження. При виборі шафи купе у вітальню внутрішнє її наповнення має бути максимально  продумано. Кутові шафи, відмінне рішення в маленькій кімнаті. За рахунок конструкції вони не займають багато місця, але виходять дуже місткими всередині. Головне, продумати функціональне наповнення.

Інший варіант, двох або трьохдверні шафи з набагато більшим ступенем наповнюваності. Вони мають місце для розміщення телевізора та іншої побутової техніки, посуду і навіть міні бару. У закритій частині, крім одягу, можна зберігати ще й постільну білизну, рушники, біжутерію або косметичні приналежності.

Шафа, в якій можна зручно зберігати одяг, повинна бути глибиною не менше 60 см. Якщо вона обладнана розсувними дверима, не забудьте врахувати місце для напрямних. Додати до цього розміру 10 сантиметрів. Пам'ятайте, що зручний гардероб повинен враховувати різноманітність гардеробу вашої родини. Так що подбайте про велику кількість поличок і штанг, для довгого та короткого одягу.

 

 

Хіти
Новинки