Вибираємо шафу-купе

Вибираємо шафу-купе

Шафа-купе вже багато років є незамінним помічником у побуті, важливим елементом інтер'єру будь-якого приміщення. На меблевому ринку сьогодні споживачеві представлений на вибір широкий асортимент шаф-купе, що різняться між собою багатьма параметрами, типом, розміром, механізмом відчинення дверей, наповненням та дизайном.

При виборі шафи обов'язково враховуйте її стиль. Дзеркальні шафи ідеально підходять для невеликих кімнат. Дзеркало відбиває світло, роблячи кімнату більшою, світлішою і свіжішою. Вибраний тип гардеробу визначає не лише зовнішній вигляд та характер приміщення. Функціональна, стилістично підібрана шафа-купе вміщає все необхідне і водночас стане окрасою інтер'єру.

Яку шафу вибрати, щоб вона була функціональною і вписувалася в кімнату? Відповідь, як завжди, неоднозначна, оскільки залежить від кількох факторів. Насамперед площа приміщення, великі приміщення пропонують безліч можливостей облаштування.

Вбудовані шафи найкраще вписуються в приміщення, тут дуже важливо зробити правильні виміри та звернути увагу, наскільки рівні підлога та стіни. Правильно буде вимірювати висоту та ширину в кількох місцях. Безумовно така шафа більш містка, ніж корпусна, тут присутня значна економія матеріалів.

Шафи-купе доступні в різних розмірах, безперечною перевагою шаф-купе є те, що вам не потрібно простір, щоб відкрити двері. Завдяки цьому інші меблі можуть розташовуватися в безпосередній близькості від шафи-купе. Кутові шафи, відмінний варіант для невеликих кімнат, поставивши шафу в кут, ви виграєте подвійно. Кутова шафа-купе чудово впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати, вітальні, спальні, кухні, дитячої. Як вибрати шафу для спальні? Чим місткіше і чим більше  відділень, ящиків, поличок та вішалок, тим краще. Завдяки цьому в шафі  можна помістити все, що ви хочете і в решті квартири чи будинку у вас буде порядок.

 

 

Хіти
Новинки