Вибираємо кухонні шафи

Вибираємо кухонні шафи

Незалежно від того, чи вирішите ви купити меблі для кімнати, кухні або передпокою, покупка меблів, це інвестиція як мінімум на кілька років. На сьогоднішній день кухонні шафи бувають різноманітних типів, мають різний зовнішній вигляд, а також розташування.

Важливу роль у кухонних шафах відіграватиме і матеріал, з якого вони виготовлені. Багато людей цінують натуральне дерево, але воно не завжди використовуватиметься на кухні, яка часто піддається специфічним умовам, таким як вологість та перепади температур. Деревину необхідно правильно просочити.

Однак на ринку є і більш дешеві альтернативи, такі як меблі із ДСП або МДФ, покриті лаком, ламінатом, фольгою або шпоном. Хорошим рішенням, особливо в невеликих інтер'єрах, може стати вибір шаф зі скляними фасадами, які оптично збільшуватимуть простір. У шафах зі скляними дверцятами можна використовувати підсвічування. Це не тільки додасть світла в темну кухню, а й стане родзинкою дизайну, підкреслить вміст. Для сучасних стилів оригінально використовувати шафи без дверцят.

Ще одна дилема, вибрати лаковані чи матові фасади. Безперечно, матове покриття, правильний вибір для квартир з дітьми. На матових поверхнях не залишається видимих ​​відбитків пальців, як на лакованих фасадах. Глянцеві кухонні меблі, навпаки, оптично збільшують простір.

Зовнішній вигляд кухонних шаф, безперечно, є одним із головних критеріїв вибору меблів. Варто ретельно продумати колір шаф та підібрати його до іншого обладнання в кімнаті, а також до кольорів стін. Зовнішній вигляд шаф, справа зазвичай індивідуальна, з урахуванням смаку домочадців. Адаптуйте ідеальні кухонні шафи не тільки до розміру кімнати, але і до її форми.

Доступно кілька типів розташувань , наприклад. у формі букв U, G або L. Наприклад, остання пропозиція найкраще підійде для невеликих інтер'єрів. Для сучасних мінімалістичних інтер'єрів найкраще підійдуть білі кухонні шафи, а для класичних, теплих, темніших тонів.

Хіти
Новинки