Сучасні меблі для невеликої кімнати

Сучасні меблі для невеликої кімнати

Обмежений простір вносить свої корективи в планування розміщення меблів в одній кімнаті. Крім того, може істотно змінитися дизайн. Необхідно все розставити таким чином, щоб у квартирі було затишно перебувати, при цьому був вільний простір.

У маленькій вітальні необхідно знайти компроміс між бажанням ретельно облаштувати простір та уникнути захаращеності. Світлі пастельні тони, відтінки сірого і бежевого мають здатність оптично збільшувати інтер'єр. Оптимальними для маленької кімнати будуть білі меблі, найкращий ефект ви отримаєте, поєднуючи їх зі світлими тонами стін,підлоги та аксесуарів.

Ще один спосіб максимально використати простір в однокімнатній квартирі, встановити шафу-купе на всю довжину стіни прямо під стелю. Навіть якщо у квартирі є ніша, така шафа не буде зайвою. Її перевага у великій кількості полиць та відсіків різних розмірів, що дозволить зберігати будь-які аксесуари та речі,особливо актуально на сьогоднішній день встановлення двосекційної шафи-купе.

Велику популярність на сьогоднішній день набули меблі, які можуть виконувати кілька функцій. Таким чином ви не тільки заощадите місце у квартирі. Легкі, яскраві меблі для маленької кімнати будуть хітом. Дивани з функцією сну, крісла з місцем зберігання або вішалки з полицями ідеально підійдуть для невеликих кімнат. Вони займають мало місця та адаптуються до індивідуальних потреб своїх користувачів.

Розкладні моделі столів, оснащені полицями та відділеннями усередині стільниці, пропонують набагато більше можливостей. Ви можете використовувати їх для зберігання газет, книг, блокнотів або фотоальбомів.

Крісла краще вибирати вузькі та ажурні , але можна спробувати і солідніше крісло, в сидінні якого можна заховати дрібні предмети. Сучасні меблі для невеликої кімнати,окрім великого місця для зберігання, також мають цікавий дизайн.  У невеликій вітальні функціональне розміщення меблів потребує певного планування. Пам'ятайте, що всі шафи, ящики та столи мають бути у вільному доступі.

Хіти
Новинки