Облаштування дитячої кімнати

Облаштування дитячої кімнати

Меблів в дитячій повинно бути не більше, чим необхідно дитині   для комфорту.Найпростіший спосіб облаштувати дитячу кімнату, вибрати зручні та функціональні меблі, що відповідають віку та перевагам дитини. Вибирайте дитячу чи молодіжну колекцію, яка залишиться з вашою дитиною на довгі роки та стане надійною основою оформлення.

Хорошою ідеєю буде пройтися з дитиною по магазинах і разом вибрати оптимальні меблі для її кімнати. Почніть із вибору ліжка. Якщо розміри дитячої кімнати не дозволяють поставити окреме ліжко зі зручним матрацом, то вибирайте розкладний диван, який допоможе підтримувати порядок завдяки практичному контейнеру для постільних речей, а також ідеально підійде для прийому гостей.

Письмовий стіл та крісло, переважно висока спинка крісла ергономічної форми, розташована під прямим кутом до посадкового місця. Книжкова полиця для книг та приладдя, містка шафа, диван або зручне ліжко, ось основа. Важливо правильно розставити меблі, щоб позначити місце, що розташовує до навчання, спальну зону і куточок відпочинку.

Підготовка відповідної навчальної зони насамперед пов'язана з вибором функціонального столу, за яким  дитина зможе виконувати домашні завдання або готуватись до контрольних робіт. Робоча поверхня має бути якомога більшого розміру, щоб робота на ній була комфортною. Крім того, добре, щоб письмовий стіл був обладнаний тумбою та ящиком для зберігання навчальних посібників.

Правильно облаштований робочий простір сприяє концентрації уваги та дозволяє зосередитися на шкільних обов'язках. Поруч зі столом поставте дитячий офісний стілець з регульованою висотою, спинкою або підлокітниками, щоб дитина могла зберігати правильну поставу під час виконання домашніх завдань.

Для підтримки порядку поставте практичні стелажі, щоб все необхідне  було в межах досяжності, книги, навчальні посібники, необхідне канцелярське приладдя.

Хіти
Новинки