Облаштування дитячої кімнати

Облаштування дитячої кімнати

Дитячу кімнату облаштувати непросто, вона має враховувати потреби найменших, але також бути творчим простором, який стимулюватиме розвиток дитини. Також повинна включати відповідні зони для навчання, ігор та відпочинку.

Зіткнувшись з вибором дитячих меблів для своєї дитини, ви можете бути приголомшені кількістю та різноманітністю доступних моделей. Ви знайдете багато ідеально підібраних наборів меблів для дітей різного віку. Позначте зони в дитячій кімнаті, для навчання, сну та ігор. Це полегшить використання простору та допоможе утримувати кімнату вашої дитини в порядку. Якщо у вас маленька дитяча кімната, замість книжкових шаф використовуйте підвісні полиці на такій висоті, щоб дитина могла до них дотягнутися.

Використовуйте простір для контейнерів. Для старшого віку добре підійдуть  меблі-трансформери. Оскільки діти дуже люблять зміни і обстановку, що змінюються в кімнаті, то такі меблі їм обов'язково подобаються. Використовуючи меблі-трансформер, ви заощаджуєте простір, необхідний для затишного та комфортного життя дитини. Є безліч варіантів подібних меблів, стільці, що розкладаються,  столи, відкидні ліжка, вбудовані в шафу чи стіну.

При облаштуванні кімнати для підлітка або дитини шкільного віку варто дозволити  уявити своє бачення щодо обладнання, стилю інтер'єру та кольорової гами. Комплекти дитячих меблів для школярів повинні складатися з практичного письмового столу, зручного ліжка, меблів для зберігання одягу, різні аксесуари або шкільне приладдя та затишний куточок для прийому друзів. У випадку зі  старшими дітьми важливим елементом може стати тумба під телевізор, комод або додаткова книжкова полиця. Меблі повинні бути підібрані таким чином, щоб ваша дитина відчувала себе у своєму просторі безпечно та комфортно. Яскраві та теплі кольори позитивно впливають на настрій і, отже, на розвиток дитини.

Хіти
Новинки