Модульні кухонні меблі

Модульні кухонні меблі

Функціональна та красива кухня, основа кожного будинку та квартири. Модульний принцип кухонних гарнітурів дозволяє покупцеві створити відповідну для нього комбінацію меблів самостійно або вибрати готовий комплект. При необхідності модулі легко замінити або докупити, скомпонувавши кухню по-новому.

 Модульні кухонні меблі складаються з готових елементів, корпусу нижніх та верхніх шаф, обладнаних полицями або висувними ящиками. Найпростіший і традиційніший варіант планування кухні, коли робоча зона розташовується вздовж однієї стіни. Підходить для приміщень прямокутної форми.

Основна особливість рішення полягає в тому, що модулі можна вільно комбінувати один з одним, як по вертикалі, так і по горизонталі. Це стосується продукції різних виробників та постачальників. Однак вони не виглядають однаково, вони відрізняються за формою, кольором або обробкою, і все це для того, щоб їх можна було широко використовувати в інтер'єрах з різними стилями та аранжуваннями.

Окремі компоненти не обов'язково купувати відразу, їх можна купувати поступово. В результаті рішення доступне широкому колу клієнтів. Вибираючи готові модульні кухні, слід пам'ятати кілька правил. В основному вони стосуються розташування модулів у такому порядку, щоб робота, пов'язана з приготуванням їжі, була зручною.

Варто використати так званий робочий трикутник. Суть робочого трикутника досить проста, візуальне поєднання основних елементів кухні, таких як плита, раковина та холодильник. Зона приготування, зона миття та зона зберігання основа, на яких будується грамотний підхід до організації простору на кухні. Різноманітність матеріалів, з яких робляться в даний час модульні системи для кухні, дозволяє реалізувати багато стильових рішень.

Хіти
Новинки