Комоди для вітальні

Комоди для вітальні

Комод для вітальні, це практичний предмет меблів із ящиками. Якщо ви є шанувальником сучасних просторів, краще вибрати комод простої форми з лакованими фасадами. Комод, як предмет меблів, поєднує декоративну і функціональну функцію. Окремі ящики можуть вмістити багато речей.

Його верхню частину можна використовувати як додаткову полицю для телевізора чи декорацій.Комод для вітальні, відмінне рішення завдяки своїй формі та способу відкривання. Меблеві магазини пропонують моделі, які відрізняються оздобленням, матеріалом, пропорціями та прикрасами.

В результаті знайти підходящий комод під стиль вашого інтер'єру не проблема. У малогабаритних квартирах зазвичай вибирають вертикальні комоди для вітальні. Дуже гарний вибір для тих, хто хоче зберегти в кімнаті як найбільше місця. Розмір ящиків дозволяє дуже зручно зберігати у них одяг та інші подібні предмети. Звичайно, це один із варіантів, тому подумайте, скільки речей ви хочете зберігати в комоді.

Сучасний стиль характеризується простотою виготовлення та мінімалізмом. У комодах, зроблених таким чином, ящики часто не мають ручок та оздоблення. Сучасні комоди для вітальні працюватимуть як полиця під телевізор і чудово доповнять порожню стіну. На відкритому просторі варто розставити характерні аксесуари, щоб підкреслити цей елемент у кімнаті.

Класичні комоди підійдуть до елегантного інтер'єру. Їхня відмінна риса, симетрична форма і проста обробка. Гламурний стиль варто підкреслити ящиками, що відкриваються круглою та масивною ручкою. Ще один елемент, на який варто звернути увагу, це ніжки. Саме деталі та оздоблення доводять стиль комода. Масивні дерев'яні ніжки підійдуть для мінімалістичних інтер'єрів, де не так багато аксесуарів. Таким чином, ми звернемо увагу на цей предмет меблів і додамо незвичайний характер у вітальню.

Комод без ніжок найчастіше вибирають для сучасних кімнат. Проста обробка, без зайвих доповнень, добре впишеться в таку вітальню. Косі ніжки варто вибирати для ретро-салонів. Їхня популярність непідвладна часу, а різноманітність дизайнів гарантує ідеально підібраний комод.

 

 

Хіти
Новинки