Функціональний та стильний комод

Функціональний та стильний комод

Комод у вітальні дозволить вам завжди знайти місце для речей, які ви хочете мати під рукою. Дізнайтеся, як вибрати функціональну та привабливу модель, яка доповнить ваш простір.

Основна функція комода у вітальні, можливість організувати простір. Великі ящики дозволять сховати скатертину або посуд, який ви дістаєте лише під час візитів гостей, або зберігати документи та інші важливі речі. Однак переваг у цього предмета інтер'єру набагато більше, і він може бути корисним щодня.

На верхній поверхні комода у вітальні можна розмістити квіти або інші прикраси, які підкреслять стиль вітальні. Крім того, ніщо не заважає заощадити трохи місця та використовувати комод як тумбу під телевізор, розмістивши на ньому телевізор. Тоді не забудьте вибрати предмет меблів із правильним розміром.

Стандартна висота комода складає 120 см. Вона найбільш зручна для того, щоб розмістити на комоді фоторамки, кімнатні рослини або встановити телевізор. При цьому такі меблі досить місткі. Низькі моделі зазвичай використовуються як тумба в спальні. А ось комоди від 130 см і вище зустрічаються рідко і використовуються як альтернатива шафі.

Широкий вибір сучасних комодів для вітальні означає, що ви зможете підібрати модель, яка впишеться як в планування великої, так і маленької вітальні. Кожен знайде пропозицію, яка ідеально підходить до внутрішнього планування. Комод вважається універсальним елементом меблів, оскільки він вписується в будь-яку обстановку, легко декорується. Крім того, дизайнери меблів також пропонують підвісні та кутові конструкції.

 Комод у вітальні може бути  декоративним. Тоді ідеально підійде елегантний предмет меблів зі скляними дверцятами, а за ними будуть унікальні прикраси та святкові сувеніри. Сучасний комод для вітальні сьогодні відрізняється простотою та мінімалізмом. Меблі не обов'язково повинні бути великі, але найчастіше вони повинні бути підібрані за кольором до інших елементів інтер'єру, особливо якщо ви шукаєте рішення в скандинавському стилі, де переважають білі та сірі тони.

 

Хіти
Новинки