Дивани, які оживлять будь-який інтер'єр

Дивани, які оживлять будь-який інтер'єр

Колір меблів може встановити настрій всій кімнаті. Останнім часом у наймодніших аранжуваннях переважають спокійні та приглушені білі, сірі та бежеві тони. Дизайнерський диван незвичайного кольору, елемент, який неодмінно змінить нудний інтер'єр.

Вибрати правильний колір дивана для вітальні, який ідеально впишеться в розстановку, непросто, але варто трохи подумати, адже кінцевий результат обов'язково порадує всіх. Давайте спочатку визначимося з рештою деталей декору кімнати, маючи на увазі, що далеко не в кожен інтер'єр впишеться такий колоритний диван. Найкраще він виглядатиме серед приглушених кольорів, що створить йому ніжний фон

Пастельні тони залишаються в моді вже багато сезонів, це ідеальні рішення для світлих, просторих, білих інтер'єрів та тих, в яких вміло поєднуються білий та сірий кольори. Такий диван  чудово гармоніюватиме з ніжною і затишною обстановкою, з переважанням пастельних аксесуарів.

Якщо ви шукаєте щось оригінальне, подумайте про синій диван пастельного відтінку, це не очевидний вибір, але він обов'язково приверне увагу. Ви отримаєте дуже сильний, розкішний акцент у вітальні. Зелені, салатові, червоні, бірюзові, модні останнім часом гірчичні або жовті дивани, і навіть  рожеві та фіолетові, кожна з цих пропозицій варта уваги. Помаранчевий, як і жовтий колір меблів підходить для віталень, в яких потрібно створити певний яскравий акцент. Він наповнює кімнату затишком та світлом, сприятливо впливає на людей, їхній емоційний стан та творчий початок.

Виразний колір може цікаво доповнити чорно-білу композицію, засновану на контрасті, такі дивани також добре виглядають у необроблених, індустріальних інтер'єрах, де переважають сірі та сучасні меблі. Однотонні меблі вважаються універсальними, адже вони чудово виглядають в будь-якому інтер'єрі.

Хіти
Новинки