Дитячі ліжечка

Дитячі ліжечка

Як завжди, вибір дійсно великий, і ви можете знайти те, що повністю відповідає вашим очікуванням. Є традиційні ліжечка, дорожні, люльки багатофункціональні та гойдалки. Останнє рішення особливо популярне, тому що поєднує в собі переваги люльки та традиційного ліжка. Багатофункціональне ліжечко росте разом із дитиною.

Предметом пошуків багатьох батьків є насамперед безпечні ліжка для дитини. Не дивно, що забезпечення безпеки найважливіше. Отже, на що слід звернути увагу? Ліжечко має бути максимально стійким. З колисок і ліжечок-гойдалок дітки швидко виростають, такі моделі актуальні лише у перші 2-3 місяці.

Глибина ліжечка також залежить від віку дитини, для новонародженої дитини може бути невеликою, що зручно для мами, але як тільки дитина починає сідати і вставати глибина від матраца до верхнього краю борту не повинна бути меншою за 60 см, інакше дитина може випасти. Багато моделей ліжечок мають дно, що регулюється по висоті, це дуже зручно, тому що дозволяє виставити актуальну для вас глибину ліжечка.

 Передусім варто звернути увагу на міцність ліжечка, адже його використовують не тільки для сну. Також дуже важливо, щоб проміжки між поперечинами не перевищували 6 сантиметрів, тому що дитина може захотіти просунути між ними голову. Дуже важливою є відсутність гострих кутів і різних виступаючих деталей,  дитина може травмуватися.

Якщо ми визначилися з обраною моделлю, варто подумати, куди поставити ліжко в дитячій кімнаті. Головне, щоб дитяче ліжечко не розташовувалося біля вікна чи дверей. Також важливо не знаходитися надто близько до джерел тепла. Тим не менш, дитині корисно бачити вхідні двері, що позитивно впливає на почуття безпеки.

Хіти
Новинки