Білі меблі

Білі меблі

Білі меблі  красиво виглядають у поєднанні з будь-яким кольором, інтер'єр набуває елегантного вигляду. Білі меблі, це ікона елегантності, яка додасть приміщенню легкості та простору, тому їх варто розмістити у вітальні, їдальні або сучасній кухні.

Білий, універсальний колір, тому він є ідеальним доповненням  для інших кольорів. Більше того, він освітлює темні, недоекспоновані приміщення та навіть оптично збільшує їх!  Білі меблі, позачасові та універсальні, класично красиві.

Вони чудово виглядають  як в інтер'єрах, оформлених у стилі модерн, мінімалізм, так і в скандинавському стилі, а також провансаль, бохо чи еклектика. Білий колір створює вдалі дуети практично з будь-яким кольором. Білі меблі додають кімнатам легкості та простору, завдяки чому вони добре виглядають навіть на невеликій площі.

Вибір  стільців, один із найважливіших етапів облаштування будинку чи квартири. Вони повинні бути не тільки зручними, але і вписуватися в облаштування простору, становлячи додатковий  елемент декору. Білі обідні стільці вже кілька сезонів користуються неослабною популярністю, але для яких інтер'єрів вони підходять найкраще?

Цікавим варіантом стануть білі стільці із дерев'яними ніжками, які вже кілька сезонів б'ють рекорди популярності. Вони доповнюють інтерьер  в скандинавському стилі, хоча чудово виглядають і в сучасному або еклектичному аранжуванні. Вони також  підійдуть до простого дерев'яного столу у відтінку сосни чи дуба.

Вибирайте білі стільці з різнокольоровими спинками або поєднуйте їх із візерунковими подушками. Сучасний стиль, це пристрасть до простоти, простору та функціональності. Сучасний інтер'єр має бути оформлений з ідеєю і водночас позбавлений зайвих прикрас. Сучасність любить білий колір, але також насичені кольори та контрастні поєднання. Відмінним вибором стане і чорний стіл, сучасний стиль любить контрасти, а біле та чорне, позачасове поєднання такого типу.

 

 

 

Хіти
Новинки