Функціональна кухня

Функціональна кухня

Кухня, це не просто кімната, а повноцінна функціональна зона, яка має бути ергономічною та комфортною. До питання вибору гарнітура потрібно підходити відповідально, щоб потім не пошкодувати.

Зручна, функціональна та естетична, саме такою має бути кожна кухня. При облаштуванні нової кухні ми можемо вирішити купити готові кухонні меблі або замовити кухню за розміром. Перший варіант забезпечить нам швидкість реалізації інвестиції та низькі витрати. Друга, ідеальна відповідність нашим вимогам. Вбудована кухня, це кухня,у якій використовується практично кожен сантиметр приміщення.

Сучасні кухонні меблі, виготовлені на замовлення, також можуть бути використані в їдальнях або вітальні з міні-кухнею. Варто подумати, яка форма кухні на замовлення буде оптимальною для нас. У більшості типових квартир встановлюється кутова або лінійна кухня на замовлення. У лінійному гарнітурі всі елементи встановлюються по лінії, вздовж стіни. А в кутовому гарнітурі, біля двох сусідніх стін.

Кожне рішення має свої переваги, але найголовніше, воно має бути адаптоване до того, як замовник використовує приміщення. При виборі конфігурації гарнітура важливо звернути увагу на "робочий трикутник", положення варильної поверхні, холодильника та мийки. Важливо, щоб ці елементи облаштування кухні знаходилися на такій відстані, щоб господині було максимально зручно користуватися ними.

Полиці, ящики, вбудовані та модульні види кухні вражають своєю різноманітністю. У класичному плануванні вибір меблів на кухню зупиняється на кутових та однорядних моделях. Але в цьому рішенні потрібно дивитися весь можливий асортимент, порівнювати, аналізувати та підбирати відповідний за зручністю та ергономікою.

Тип матеріалу також вплине на вартість кухні на замовлення.Натуральне дерево, класика та якість, які коштують своїх грошей. Будь-яка імітація натуральної текстури дерева не може порівнятись за експлуатаційними якостями з дорогими породами дерева. До переваг стільниць, фасаду та комплектуючих елементів відносять екологічність, міцність, тривалий термін служби. МДФ, бюджетний матеріал, ламінований ДСП, сучасний та недорогий матеріал. Нові технології виробництва покращують міцність та надійність.

 

Хіти
Новинки